Adnan Günnar'dan açıklama

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a hediye olarak sarı - lacivert kalem göndermesini eleştirerek, "Başbakan hakemleri etkiliyor" diyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Volkan Canalio

Adnan Günnar'dan açıklama

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a hediye olarak sarı - lacivert kalem göndermesini eleştirerek, "Başbakan hakemleri etkiliyor" diyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Volkan Canalioğlu’nu sert bir şekilde eleştirdi. 

 

Yapılan eleştirileri hayretle ve şaşkınlıkla izlediklerini ifade eden Günnar  “Aslında bizim siyaset anlayışımız da gereksiz ve anlamsız tartışmalara girmek yoktur. Yaptıklarımızla ilgili milletimize anlatacağımız o kadar çok şey var ki bunları anlatalım yeter. Ama belli ki Sayın Canalioğlu Başbakanımızın Trabzonspor ile ilgili yaptıkları konusunda gözlerini kullanamıyor veya ucuz siyaset yapmaya çalışıyor. Bir kalem hediye verilmesi olayını başka yerlere çekip halkımızın aklını bulandırmak ucuz siyasetin en büyük göstergesidir.

 

Spora siyasetin karıştırılmamasının gerektiğini savunanlar bu tür hareketlerle Trabzonspor üzerinden medet umduklarını açıkça ortaya çıkartmışlardır. Bu tür siyasi anlayışa halkımızın itibar etmediğini ve özellikle Trabzonlu hemşerilerimizin bunları çok iyi anladığını ve algıladığını düşünüyorum. Bunu da İki dönem AK Partiyi ezici üstünlükle iktidara taşıyarak göstermiştir” dedi.

 

Trabzonlu hemşerilerimiz Sayın Canalioğlu’nun belediye başkanlığı döneminde de yaptıklarını başarısız olarak değerlendirmiş ve belediyeciği de en iyi ak parti yapar demiştir diyen Günnar “ Sporu ve her spor kulubüne veya misafirlere verilebilecek hediye üzerinden siyaset yapma anlayışına halkımız prim vermemektedir. Sn. başbakanımız kalemiyle Trabzonspor’a denizin üzerinde ak bir yazı yazmış ve Akyazı’yı Trabzon ve Trabzospor’a armağan etmiştir.

 

Başbakanımızın talimatları ile Akyazı spor kompleksini Trabzonspor’a tesis olarak kazandırılacaktır. Bütün bunlar Trabzonspor’a ve Trabzon halkına en büyük hediyelerden sadece bir tanesidir. Sayın başbakan Trabzonspor’u döneminde 4 defa ziyaretleriyle onurlandırmıştır. Uluslararası Karadeniz oyunları(2007) ve ayrıca Trabzon’da yapılacak olan 2011 Avrupa Gençlik Olimpiyatları için birçok yerde yapılan salonlar şehri spor merkezi haline getiriyor.

 

Pelitli’de ki modern spor salonu, Beşirli’deki muhteşem tenis kortları, Yomra’daki atletizm salonu, açılır-kapanır yüzme havuzu gibi sportif yatırımlarını Trabzon’a kazandıran başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Mayıs’a kadar atletizm, jimnastik ve basketbol salonunu bitirmiş ve kullanıma hazır hale gelecektir. Gerçekten her açıdan Avrupa çapında tesisler yapılıyor. Başbakanımızın büyük katkılarıyla Trabzon spor merkezi haline dönüşecektir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset