Adnan Günnar Paris'ten konuştu!

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar Çevre ve Şehircilik Bakanlığında Bakan yardımcılığı görevine atanan Muhammet Balta’yı takdir ettiğini belirterek yeni görevinde başarılar diledi.AK Parti Trabzon eski il başkanlarından Muhammet Balta’nın Çevre

Adnan Günnar Paris'ten konuştu!

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar Çevre ve Şehircilik Bakanlığında Bakan yardımcılığı görevine atanan Muhammet Balta’yı takdir ettiğini belirterek yeni görevinde başarılar diledi.

AK Parti Trabzon eski il başkanlarından Muhammet Balta’nın Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın yardımlığı görevine atanması teşkilatlarda büyük memnuniyet yarattı. Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Muhammet Balta’yı takdir ettiğini belirterek yeni görevinde başarılar diledi.

Eski İl başkanın bu göreve gelmesi tüm teşkilatlarda büyük bir memnuniyetle karşılandığını ifade eden Günnar şunları söyledi: “ Uzun süre teşkilatlarda yer alan ve İl başkanlığı görevini başarılı bir şekilde yürüten arkadaşımız Sayın Balta ağır ve önemli bir sorumluluğa sahip yeni görevinde de layıkıyla yerine getireceğinden hiç şüphemiz yok. Bizlerde AK Kadrolar olarak kendisine sonsuz destek vererek başarılı olması için gayret içersinde olacağız. Bu güzel ülkemize hizmet etme sorumluğunu taşımak şereflerin en büyüğü ve güzelidir.

Bu sorumluğu en iyi şekilde yerine getireceğine inandığımız Sayın Balta, TOKİ’de gösterdiği olağanüstü başarısıyla herkesimin takdirini toplayan Sayın Bakanımız Erdoğan Bayraktar ile birlikte yeni kurulan ve çok önemli bir sorumluluğu üstlenen ve icracı bakanlık olan Çevre ve Şehircilik Bakanlığında elinden gelen her özveriyi gösterip, çok önemli işlere imza atacaktır.

Başta Trabzon ve Türkiye için büyük bir kazanım olarak gördüğümüz sayın Baltaya, yeni görevinde tüm teşkilatlarımız adına başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun”

Ayrıca Günnar'ın bu açıklamayı Fransa’nın Başkenti Paris’ten yaptığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset