Adnan Günnar neler dedi?

AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, 2011 Türkiye genel seçimlerinin ardından Trabzon'da basın mensuplarına açıklama yaptı.Günnar, AK Parti'nin sandıktan büyük bir başarı elde ederek çıktığını belirterek, “Türkiye yeniden AK Parti dedi, Trabzon da ye

Adnan Günnar neler dedi?

AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, 2011 Türkiye genel seçimlerinin ardından Trabzon'da basın mensuplarına açıklama yaptı.

Günnar, AK Parti'nin sandıktan büyük bir başarı elde ederek çıktığını belirterek, “Türkiye yeniden AK Parti dedi, Trabzon da yeniden AK Parti dedi. Milletimize hayırlı olsun. Millet yapılan hizmetlerin karşılığını sandıkta verdi. Başbakanımızın dediği gibi sandıkları patlatarak milletimiz Türkiye’ye ve bütün dünyaya mesajını verdi. Çıraklık ve kalfalık döneminde gerçekleştirdiğimiz hizmetleri şimdi ustalık dönemimizde yapacağız. Tahmin ettiğimiz bir oy oranıyla karşılaştık. Tüm partililerimizi tebrik ediyorum. Trabzon halkının da başarısıdır bu. Biz neticede hep birlikte Türkiye’yiz. Tüm Trabzonluyu ve Türk milletini kucaklamaz bizim işimizdir. Biz AK Partililer olarak bunu bekliyoruz” dedi.

Günnar, sözlerine şöyle devam etti: “Ülkenin huzura ve refaha kavuşmasını istiyoruz. Çok büyük bir mutluluk içerisindeyiz. Bu dava yaklaşık 8.5 yıldır anlayışından taviz vermeden millete hizmeti kendisine şiyar edinmiş bir davadır. Eşi benzeri görülmemiş işlere imza atmış partimiz daha önemli işlere de imza atacak. Bütün seçmenleri ve milleti kucaklıyoruz. Biz milletin teveccüh gösterebileceği güçlü bir muhalefet istiyoruz.

Durmak yok yola devam diyoruz. AK Parti kurulduğu günden buyana tüm il başkanlarıyla birlikte sürekli oylarını yükseltti. Bizim dönemimizde de Allah’a şükürler olsun oylarımız yükseldi. Başbakanımızın yüzünü ak ettik. Hepsinden önemlisi Trabzon’un da yüzünü ak ettik. Bir il başkanı olarak Trabzon halkı adına da çok mutluyum.

Diğer vekillerimizin olduğu gibi Salih cora ve Yunus Karabela kardeşimiz de çok büyük gayret gösterdiler. Bu başarı onların başarısıdır, bu seçimde 6’sı birden kazanmıştır. Milletvekillerimiz milletvekili aday adayı olup olamayan da çok çalıştılar. Yüzde 60’lar civarında oy aldık. Bu oy oranı da Trabzon tarihinde görülmemiştir.

Trabzonspor’a yapılan çok büyük katkılar ortadadır. 3 siyasi partimiz Trabzonspor futbol takımını siyasete alet ederek oy devşirecekler gibi basit bir siyaset içinde oldular. Siyasetin kalitesinin yükselmesi gerekmektedir. Biz bunu beklemiyorduk ama bunu da yaptılar. Biz son gün seçim günü bunun cevabını alacaklarını biliyorduk. Halkımız bu tür spekülasyonlara mahal vermedi ve cevabı sandıkta verdi. Trabzonspor’a en büyük katkıları ak parti iktidarı yaptı. Halka hizmet ederken Türkiye’nin en büyük markası olan Trabzonspor’a da gücümüz yettiğince destek vereceğimize söz veriyorum. Trabzonspor üzerinden ne yazık ki siyaset yapma gibi bir acı olay oldu. Açıkçası bu tarihe kara bir leke olarak düşmüştür”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset