Adnan Günar Akşener’e yüklendi! “Yalan, gerçek dışı ifadelerle…”

Adnan Günnar’dan önemli açıklamalar…

Adnan Günar Akşener’e yüklendi! “Yalan, gerçek dışı ifadelerle…”

AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, AK Parti Trabzon İl Danılma Meclisi toplantısında açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in sözlerine değinen Günnar, yalan gerçek dışı ifadelerle bizim yıpratmayacağım bilmesi lazım” dedi.

Pandemi sürecinin henüz bitmediğine dikkat çeken Dr. Adnan Günnar "Henüz hastalık bitmedi kıymetli hemşehrilerim.  Aşılama çalışmaları yüzde 70 lere ulaşmadan rehavete kapılmamalı ve tedbirlere sıkı bir şekilde uymaya devam etmeliyiz" diyerek katılımcıların dikkatini çekti.

Adnan Günar Akşener’e yüklendi! “Yalan, gerçek dışı ifadelerle…”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Trabzon ziyaretinde söylediği sözlere değinen  Günnar; “Meral Hanım Akçaabat’a gelmiş bir takım mesajlar vermiş. Şimdi diyor ki, ‘Trabzon’ da ki bir berber kardeşim. Aldığım bin 600 TL ödenekle nasıl geçineyim? dedi’ diyor. Sayın Akşener sen bu devletin başında olsaydın Pandemi ile ilgili tedbirleri almayacak mıydın? Sadece berberler değil. Diğer işletmeler başta sıhhi tesisler olmak üzere hepsiyle ilgili gereken tedbirleri alınmakla hata mı edildi? Berber kardeşlerimiz, açık olmalarına rağmen, kendilerine, ödenek ve desteklerle devletimiz yardımcı olmadı mı? Meral Hanım’ın, ‘Belediye borçlarından dolayı binalar satmış’ gibi gerçek dışı ifadelerle bizi yıpratamayacağını bilmesi lazım. 

Adnan Günar Akşener’e yüklendi! “Yalan, gerçek dışı ifadelerle…”

Biz Trabzon’da Güney’den yol geçmesi gerekir dediğimiz Akçaabat’tan, Darıca’dan başlayıp, Yıldızlı diye planladığımız en yakın zamanda Yomra’ya kadar uzatmayı planladığımız Akçaabat Güney Geçiş Yolu’nun ilk adımını atmıyor muyuz? Trabzon Havalimanı bu bize yetmez dedik Ulaştırma Bakanı şimdi çalışmalarını başlattı. Denizde yeni bir Trabzon Havalimanının  projelerini gerçekleştiriyor.

Milletvekili Günnar; AK Partimiz siz teşkilat mensuplarımızın, gece gündüz demek bilmeyen mesaisiyle alın teriyle, büyük hizmetlere imza attık. 

Adnan Günar Akşener’e yüklendi! “Yalan, gerçek dışı ifadelerle…”

Çok büyük işler başardık. Sağlık, Ulaştırma ve Altyapı’da, Eğitim’de bir çok iş yaptık. Ancak yapacak daha çok işimiz var. Daha kat etmemiz gerek çok uzun mesafeler var. 

ABD, Avrupa, PKK, FETÖ  Sn.Recep  Tayyip Erdogan’ı istemiyorsa demek ki Sn.Cumhurbaskanimiz doğru işler yapıyor. Aslında onlar bölgesinde güçlü ve lider bir ülke olmasını istemiyor. O yüzden Sn.Cumhurbaskanimiza saldiriyor. Bu gercegi asla aklımızdan  çıkarmamalıyız.

Liderimiz Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği 2023, 2053 ve 2071 yılı hedeflerine inşallah hep birlikte ulaşacağız" diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler