Adayların ‘facebook’ kapışması

Trabzon Belediye Başkanlığı için yarışan AK Parti Trabzon Belediye Başkan Adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, CHP'li mevcut Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu ile ve Saadet Partisi Trabzon Belediye Başkan Adayı Mahmut Çizmecioğlu kozlarını sandıktan önce, fac

Adayların ‘facebook’ kapışması

Trabzon Belediye Başkanlığı için yarışan AK Parti Trabzon Belediye Başkan Adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, CHP'li mevcut Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu ile ve Saadet Partisi Trabzon Belediye Başkan Adayı Mahmut Çizmecioğlu kozlarını sandıktan önce, facebook' ta paylaşıyor.
Belediye başkan adaylarının taraftarları tarafından kurulan gruplarda üye sayısı her geçen gün artarken, şuanda Canalioğlu 827 üye ile önde.
Onu AK Parti'nin adayı Gümrükçüoğlu kendi adına kurulan 2 grupta toplam 429 üye ile takip ediyor. Son sırada ise adına kurulan 2 grupta toplam 112 üye ile Saadet Partisi adayı Çizmecioğlu yer alıyor.
Gruplarda ki üye sayıları her geçen dakika arterken, üyeler sayfalara bıraktıkları yazılar ile başkan adaylarına destek veriyor.
Üyeler, gruplara bıraktıkları yazılarda internet üzerinde başkan adayları için düzenlenen anketlerin adreslerini vererek başkan adaylarına destek isterken, başkan adaylarının günlük programlarını da diğer üyeler ile paylaşıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset