Abdullah Gül Ordu'ya geliyor

Ordu ili, 29 yıl aradan sonra ilk kez Cumhurbaşkanı ağırlamaya hazırlanıyor. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eşi Hayrünnisa Gül ile birlikte 'Konuşan Kitap Şenliği'ne katılmak üzere Ordu'ya geliyor.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül Ordu'ya geli

Abdullah Gül Ordu'ya geliyor

Ordu ili, 29 yıl aradan sonra ilk kez Cumhurbaşkanı ağırlamaya hazırlanıyor. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eşi Hayrünnisa Gül ile birlikte 'Konuşan Kitap Şenliği'ne katılmak üzere Ordu'ya geliyor.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül Ordu'ya geliyor. Ordu ili 29 yıl sonra 28 Eylül'de Cumhurbaşkanı ağırlamaya hazırlanıyor. Son olarak 1982 yılında 7'inci Cumhurbaşkanı Kenan Evren'in ziyaret ettiği Ordu iline 29 yıldan bu yana Cumhurbaşkanı gelmedi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül'ün himayesinde gerçekleştirilen 'Konuşan Kitap Şenliği' kapsamında Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül de Ordu'ya gelecek.

"29 YIL SONRA 28 EYLÜL'DE GELİYOR"

Cumhurbaşkanlığı verilerine göre Ordu ilini en son 29 yıl önce 1982 yılında 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren ziyaret etti. Bu tarihten sonra Türkiye Cumhuriyeti'nin 3 Cumhurbaşkanı, Turgut Özal, Süleyman Demirel ve Ahmet Necdet Sezer tarafından ziyaret edilmeyen Ordu, yıllar sonra Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü ağırlamaya hazırlanıyor. Eşi Hayrunnisa Gül ile birlikte Ordu'ya gelecek olan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün bir gece Ordu'da konaklaması bekleniyor. Öte yandan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrunnisa Gül'ün Ordu ziyareti öncesi Ordu Valiliği'nin şimdiden hazırlıklara başladığı öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ordu'nun dışında Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale, Muğla, Uşak, Kütahya, Afyonkarahisar, Kocaeli, Düzce, Bolu, Zonguldak, Bartın, Kastamonu, Çankırı, Giresun, Gümüşhane, Erzincan, Rize, Artvin, Ardahan, Bingöl, Muş, Ağrı, Şanlıurfa ve Kilis'e henüz gitmedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset