70 kişi törenle CHP'ye katıldı

Halkın Yükselişi Partisi’nin, Trabzon kurucu ve asil üyelerinden oluşan 70 kişilik grup, CHP Trabzon İl Başkanlığında düzenlenen törenle CHP’li oldu. Partiye üye olanların rozetlerini, CHP Trabzon İl Başkanı M.Volkan Canalioğlu taktı.Grup adına konuşan Ha

70 kişi törenle CHP'ye katıldı

Halkın Yükselişi Partisi’nin, Trabzon kurucu ve asil üyelerinden oluşan 70 kişilik grup, CHP Trabzon İl Başkanlığında düzenlenen törenle CHP’li oldu. Partiye üye olanların rozetlerini, CHP Trabzon İl Başkanı M.Volkan Canalioğlu taktı.

Grup adına konuşan Hasan Kurnaz; ‘’Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP Kurultayı’nda yaptığı anlamlı konuşmanın ardından tüm HYP’li arkadaşlarla birlikte, CHP saflarına katılmaya karar verdik. Çünkü Sayın Kılıçdaroğlu yaptığı konuşmasında kişisel çıkarlar yerine, toplumsal çıkarların önemine vurgu yapmış; işsizlerin ve yoksulların umudu olmuştur. Halkımızın sorunlarını CHP’nin çözeceğine dair olan inancımızla bugün buradayız’’ dedi.

CHP Trabzon İl Örgütü olarak kapılarının herkese açık olduğunu belirten Canalioğlu; ‘’Biz 33’üncü Kurultay’ımızda Sayın Kemal Kılçdaroğlu’nu yalnızca başkanlığa değil; Türkiye’nin Başbakanlığına seçtik. Bu anlamda yüreğimiz ve kapımız; Atatürk ilkeleri ile laik ve sosyal hukuk devleti ilkelerine bağlılık çerçevesinde partimize gelen her vatandaşımıza, sonuna kadar açıktır. Türkiye’nin geleceğini şekillendirmek adına çıktığımız iktidar yolculuğuna, yakın zamanda diğer partilere mensup olan vatandaşlarımızın da katılacağına dair inancım tamdır. Bu duygularla hepinize hoş geldiniz diyorum, yolunuz açık olsun’’ diye konuştu.

Rozet takma törenin ardından, CHP’nin yeni üyeleri binadan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset