"4+4+4'le hafız yetiştirecekler''

CHP’nin Milli Eğitim Komisyonu’nda görevli vekili Nur Serter, AK Parti’nin 4+4+4 planını anlattı.28 Şubat post-modern darbe sürecinde başörtülü öğrencilerine üniversite kapılarını kapatan 'ikna odalarının' mucidi Nur Serter, Ak Parti'nin hafız yetiştirmey

"4+4+4'le hafız yetiştirecekler''

CHP’nin Milli Eğitim Komisyonu’nda görevli vekili Nur Serter, AK Parti’nin 4+4+4 planını anlattı.

28 Şubat post-modern darbe sürecinde başörtülü öğrencilerine üniversite kapılarını kapatan 'ikna odalarının' mucidi Nur Serter, Ak Parti'nin hafız yetiştirmeyi planladığını öne sürdü.

Nur Serter, AK Parti 'nin 4+4+4 eğitim sisteminin asıl amacının hafızlık eğitimi için ideal yaş olarak gösterilen 9-11 yaş arasını bir şekilde sisteme entegre etmek olduğunu öne sürdü.

Ak Parti'nin bu amacına ulaşmak için kendilerinden yardım istediğini öne süren Nur Serter, Ak Parti'li Fikri Işık'ın bu teklifi kendilerine getirdiğini söyledi.

HAFIZ YETİŞTİRECEKLER

Hafızlık için 9-11 yaşının oldukça ideal olduğuna dikkat çeken Serter 'Ak Parti'nin kafasında şöyle bir proje var. Bunlar birebir konuşuldu ve bunu açıklamak istemiyorlar ama bu sistemin içinde hafızlık eğitimini nereye koyacaklarını bilemiyorlar. Bu konuda bizden destek istediler ve birlikte bunu çözelim dediler. Bunu bana Fikri bey söyledi. 9-11 yaş arasında ve 2 yıl kesintisiz oluyormuş hafızlık eğitimi. Eğer 5 yaşında okula başlanırsa +4 'ten sonra bu hafızlık eğitimine geçilmesi planlanıyor. İşte kesintisizlik bunun için gerekliymiş. ' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset