29 Martta ders alacaklar

Anavatan Partisi Trabzon İl başkanı İsmail İnan'dan sert açıklamalar. İnan yaptığı yazılı açıklamada kendilerini 29 Mart Yerel seçimlerde hesaba katmayanların gereken dersi alacağını söyledi İnan'ın yazılı açıklaması aynen şöyle ANAVATAN partisi olarak bi

29 Martta ders alacaklar

Anavatan Partisi Trabzon İl başkanı İsmail İnan'dan sert açıklamalar. İnan yaptığı yazılı açıklamada kendilerini 29 Mart Yerel seçimlerde hesaba katmayanların gereken dersi alacağını söyledi

İnan'ın yazılı açıklaması aynen şöyle

ANAVATAN partisi olarak bizleri hesaba katmayan ve arka bahçe olarak gösteren sözüm ona eskilerimiz ,bu günler de miktarda belirterek şu kadar bu kadar oy alırım hesapları yapmaktadırlar.

Onlara şunu açıkça belirtmek isterim ki ANAVATAN Partisi kimsenin payandası değildir olmayacaktır da. Bizler tüm imkansızlıklara rağmen dik duruşumuzu göstererek bu seçimlere giriyoruz Tüm ilçelerde ve ilde,bizi yok sayanlar bir şekilde üyelerimizin oylarını Pazarlama gayretindeler.Kimse bu yola başvurmasın ANAVATAN var olduğu müddetçe kendi misyonuna göre hareket edecektir.Bu misyon inandığımız ve bu gün çeşitli nedenlerle engellenmeye çalışılan demokrasidir.

Bizim İnancımıza göre Demokrasi bugün hırpalanmaktadır. Partiden ayrılıp gidenler de bu güne dek yaptıkları hizmetlere ve taşıdıkları misyona ,bir çırpıda etki ederek gerideki eserlerini yıkıp talan etmektedirler.

Partimizin cefakar üyeleri; esas sahipleri hem vicdanlarında ve hem de eylem ve söylemlerin de ANAP lılıklarını taşımak ve bunu 29 Mart da sandıkta sergilemekten onur duyacaklarına inandığım arkadaşlarım , Büyüklerim birilerinin yok saydığından daha çok miktardadırlar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset