23 MHP'li il başkanı istifa etti!

Genel seçim takviminin belli olmasından sonra adaylık süreci nedeniyle siyasi partilerde hareketlilik arttı.Milletvekili adayı olmayı planlayan il ve ilçe yöneticileri için istfa süreci başladı.İl başkanlarının AK Parti'den istifası için 15 Ocak'a kadar s

23 MHP'li il başkanı istifa etti!

Genel seçim takviminin belli olmasından sonra adaylık süreci nedeniyle siyasi partilerde hareketlilik arttı.

Milletvekili adayı olmayı planlayan il ve ilçe yöneticileri için istfa süreci başladı.

İl başkanlarının AK Parti'den istifası için 15 Ocak'a kadar sürede tanındı. Başvurular başladı. CHP'nin istifalar için tanıdığı süre ise 10 Ocak olarak açıklandı.

Süreci tamamlayan ilk parti ise MHP oldu. Aday olmak isteyen örgüt yönetcilerinin istifa süreci 31 Aralık'ta bitti. 23 il başkanı milletvekili aday adayı olabilmek için istifa etti.

Ankara, İstanbul, İzmir'in yanı sıra Edirne, Hatay, Kayseri il başkanlarının da bulunduğu 23 il başkanı istifa etti. Yine il yönetimlerinden 23 de yönetici istifasını verdi. İlçe ve belde belediye başkanları ve belediye meclisi üyelerinden istifa edenlerin sayısı ise 120 oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset