2011 Türkiye için dönüm noktası

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve PM Üyesi M. Volkan Canalioğlu, yayınladığı yeni yıl mesajında, Türkiye’nin 2011 yılında yapılacak olan genel seçimlerde bugünkü iktidardan kurtulacağını belirterek, “2011 yılı Türkiye için bir dön

2011 Türkiye için dönüm noktası

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve PM Üyesi M. Volkan Canalioğlu, yayınladığı yeni yıl mesajında, Türkiye’nin 2011 yılında yapılacak olan genel seçimlerde bugünkü iktidardan kurtulacağını belirterek, “2011 yılı Türkiye için bir dönüm noktası olacaktır” dedi.

 

Volkan Canalioğlu, Cumhuriyet kazanımlarının tehdit altında olduğunu belirterek, Türkiye’nin beceriksiz iktidarın ortaya attığı açılım savsatası sayesinde bölünmenin eşiğine geldiğini, bu iktidardan kurtulmak için günlerin artık sayılı olduğunu vurguladı.

 

Canalioğlu, 2011 yılının ırka, dine, mezhebe, cinsiyete dayalı hesaplaşmalardan, yolsuzluk ve kirlilikten bu iktidardan kurtulmak ile mümkün olacağını belirterek, “CHP iktidarında, tüm kurallarıyla işleyen, yolsuzluğu yapanın yanına kar bırakmayan, saydam bir ekonomik yapının oluşturulması temel amacımız olacaktır.  Toplumsal yozlaşma ve çöküntüye neden olan bu hastalıktan kurtulmak, etik değerleri yüksek yurttaşlar yaratmak ve yönetimi saydamlaştırmakla olanaklıdır. Yurttaşlarımıza bu konuda düşen görev de, yolsuzluklar karşısında duyarsız kalmaması, bu alandaki savaşımda yardım ve desteğini esirgememesidir. 2011 yılı Türkiye için dönüm noktasıdır. Ülkenin kurtuluşu CHP iktidarında olacaktır. Ülkemizi bugünkü duruma getirenler 6 ay sonra halka hesap vereceklerdir  ” dedi.

 

Canalioğlu, AKP iktidarının Türkiye’nin en önemli kurumlarını satarak birçoğunu yandaşlarına ve yabancılara peşkeş çektiğini ifade ederek, “2011 yılının bu sıkıntıların aşıldığı, hukukun egemen olduğu, birileri dokunulmazlık zırhına sarılarak ortalarda dolaşır ve sürekli hesap vermekten kaçarken, ucu iktidara kadar uzanan yargılamaların önünün artık tıkanmaması, terör örgütü yöneticileri davul zurna ile karşılanırken, İstanbul’da Ankara’da işçilerin ve öğrencilerin gazlanmadığı, hak arayanların coplanmadığı, milyonlarca insanımızın açlık sınırı altında yaşamadığı, işadamlarının ekonomik sorunları nedeniyle intihar etmediği, yeni yılın kaynaşmış, kardeşleşmiş milletimizin ayrıştırılmadığı bir yıl olmasını diliyorum. Yokluktan, yoksulluktan, işsizlikten çaresizlikten daha az söz edilmesi ve yarınlara umutla bakılabilen bir yıl olması dileğiyle yeni yılınızı içtenlikle kutluyor, sevgi ve saygılarımı iletiyorum” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset