“10 Yıldır konuşuyorlar…”

CHP Trabzon Milletvekili M. Volkan Canalioğlu, AKP’nin iktidarda bulunduğu 10 yıl içerisinde Trabzon Milletvekillerinin sadece konuştuklarını, Meclise gidince el kaldırıp indirmekten başka hiçbir işe yaramadıklarını söyledi.AKP Trabzon Milletvekillerinin

“10 Yıldır konuşuyorlar…”

CHP Trabzon Milletvekili M. Volkan Canalioğlu, AKP’nin iktidarda bulunduğu 10 yıl içerisinde Trabzon Milletvekillerinin sadece konuştuklarını, Meclise gidince el kaldırıp indirmekten başka hiçbir işe yaramadıklarını söyledi.

AKP Trabzon Milletvekillerinin iktidarda bulundukları 10 yıl içerisinde konuşmaktan öteye gidemediklerine değinen Canalioğlu, “Belediye’de görev başında olduğumuz 5 yıl içerisinde Trabzon’a iktidardan daha çok hizmet verdik. 2002 yılında iktidara geldikleri günden günümüze dek yaptıkları bir tek iş TOKİ kanalıyla kentsel değişim projesidir.. Devam eden ve tamamlanan bazı projeler ise önceki hükümetler döneminde başlatılan çalışmalardır. İşsizlik her geçen gün artıyor.

5 bin kişiye iş bulacaklarını söylediler boş çıktı. Fındık 3.5 liradan satılıyor. Köylü perişan.Hayvancılık tamamen öldü. Trabzon’un nüfusu her geçen gün düşüyor. Bu göçmlerin sorumlusu AKP iktidarıdır. Trabzon milletvekilleri boş boş konuşacağını Trabzon’un bu sorunlarına çözüm bulsunlar” dedi.

“UZUNSOKAK’I TRAFİĞE KAPATMAYA GÜÇLERİ YETMEZDİ..”

Canalioğlu, Belediye’de 5 yıl içerisinde imkansızlıklara karşın çok başarılı olduklarını belirterek, “Uzunsokak’ın altyapısı tamamlanarak trafiğe kapatılması tek başına büyük bir projedir. Onların gücü buna yetmezdi.. Trabzon’a kazandırdığımız Belediye Sarayı, sahillerimizin çöplerden kurtarılması, Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi, 60 yeni park, kilometrelerce yeni açılan yollar ve birçok hizmeti kendi gücümüzle yaptık. Devletin hiçbir desteği olmadan bu çalışmaları gerçekleştirdik. Hamamizade kültür merkezinin önündeki eski SSK binasını takasa bile yanaşmadan bize para ile sattılar. Bugünkü Belediye Başkanı kendisi ile hiçbir ilişkisi olmayan Akyazı Projesi ile günü kurtarmaya çalışıyor. Ama Trabzon insanı her şeyin farkında” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset