Şener kesenin ağzını açtı

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Galatasaray maçına özel hazırlandıklarını söyledi ve futbolculara da morallerini yükseltecek bir mesaj verdi.Şener, bazı maçlarda özel prim verdiklerini dile getirirken, Galatasaray karşılaşmasının da kendileri için çok bü

Şener kesenin ağzını açtı

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Galatasaray maçına özel hazırlandıklarını söyledi ve futbolculara da morallerini yükseltecek bir mesaj verdi.

Şener, bazı maçlarda özel prim verdiklerini dile getirirken, Galatasaray karşılaşmasının da kendileri için çok büyük önem arz ettiğini dile getirip, bu maçta da aynı uygulamayı yapabileceklerini belirtti.

 Şener, “Galatasaray belki de bu döneme kadar oynamış olduğumuz en zor maç olacak. Rakibin son haftada Bursaspor'a mağlup olması karşılaşmanın önemini bir kat daha artırıyor. Bunu hesaba kattığımızda kazanmamızın ne kadar önemli olduğu da ortaya çıkar. Yönetim olarak resmi kararımızı da aldık. Fakat Galatasaray maçını kazanırsak, diğer maçlarda olduğu gibi yine özel prim uygulamasına gideceğiz. Futbolcularımıza büyük sorumluluk düşüyor ve onlardan 3 puan bekliyoruz” dedi.

'Bizi Kimse Kolay Engelleyemez'
Başkan Sadri Şener, hafta sonunda deplasmanda oynayacakları zorlu Galatasaray maçını kayıpsız atlatmaları halinde Trabzonspor'u kolay kolay kimsenin engelleyemeyeceğini söyledi. Süper Lig'de yenilgisiz liderliğini sürdüren Trabzonspor'da, gözler hafta sonu deplasmanda oynanacak olan Galatasaray maçına çevrildi. Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada milli oyuncularından yoksun hazırlıklarına devam eden Bordo-Mavililer, zorlu deplasmanı kayıpsız atlatıp liderliğini devam ettirmek istiyor. Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Galatasaray maçını kayıpsız atlatmaları halinde Trabzonspor'u kolay kolay kimsenin engelleyemeyeceğini ve artık zirvenin en önemli hakimi söyledi. Sezon başında Galatasaray maçına kadar takımın gerçek kimliğini ortaya çıkacağını düşündüklerini dile getiren Şener şunları söyledi:

'Özgüvenimiz Bir Kat Artacaktır'
"Hesaplarımızdan öte takım çok önemli bir performans gösterip bu büyük maça lider olarak çıkmamızı sağladı. Galatasaray maçı takımın gücünü görmesi bakımından ayrı bir önem taşıyor. Bu maç bir anlamda bizim geleceğimizin aynası olacak. Ben takımın çok başarılı bir performans sergileyerek taraftarın da gönlünde taht kuracak bir futbola da imza atacağı düşüncesi içindeyim." Galatasaray maçını kazanmalarının hem takıma hem de camiaya önemli bir güven ve motivasyon kazandıracağına dikkat çeken Başkan Şener, "Bu zor engeli aştığımız zaman Trabzonspor'u kolay kolay kimsenin engelleyeceğini sanmıyorum. İnanıyorum ki, takım da bu bilinçle sahaya çıkacak ve zorlu deplasmandan camiayı mutlu edecek sonucu alacaktır. Bunun için de tüm yönetim, teknik kadro ve futbolcular olarak hazırız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor