Vehbi Koç'tan Ankara çıkarması

Trabzon’dan AK Parti Milletvekili Adayı olması beklenen Piri Reis Denizcilik Vakfı Başkanı Vehbi Koç yaklaşan 2023 seçimleri öncesinde Ankara’da kritik temaslarda bulundu. 

Vehbi Koç'tan Ankara çıkarması

Trabzon’da önemli kurum, kuruluş ve kanaat önderlerini ziyaretinin ardından Ankara’ya giden Vehbi Koç AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AK Parti Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Hayati Yazıcı, Kamu Baş Denetçisi Sayın Şeref Malkoç, TBMM AK Parti Grup Başkanı İsmet Yılmaz, Ticaret Bakan Yardımcısı Mustafa Tuzcu gibi önemli isimlerle görüşerek yaklaşan seçimler öncesinde Ankara’da Trabzon ile ilgili istişarelerde yaptı. 

Vehbi Koç'tan Ankara çıkarması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye’nin 2023 seçimlerinden de güçlü bir şekilde çıkarak yeni yüzyılda asra damga vuracağını belirten Vehbi Koç “Ben Vehbi Koç olarak Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye’nin geleceği için çalışmaya, gayret etmeye, mücadele etmeye hazırım. Şehrimize, memleketimize ne gibi katkılar sağlayabiliriz, neler yapabiliriz bunun gayreti içerisindeyiz. Milletimizle birlikte yeni bir zafer kazanarak kutlu yürüyüşe devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı. 

Vehbi Koç'tan Ankara çıkarması

Trabzon’un yeni yüzyılda Türkiye’nin ve bölgenin önemli merkezlerinden biri olacağının altını çizen Vehbi Koç “Trabzon stratejik konumu, coğrafyası ve insan kaynaklarıyla ticari, stratejik ve siyasi olarak önemli bir misyonu üstlenmeye hazır bir şehir. Hem bölge ülkelerle bağlantısı ve yakınlığı hem de liman ve sanayi merkezi özellikleriyle de öne çıkıyor. Hep birlikte memleketimizin önünü açmalı, bu hedeflerin altyapısını oluşturmalıyız. Biz de bu düşüncelerle birlikte şehrimizi her konuda bir üst lige taşımaya hazırız ve üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeye çalışıyoruz.”dedi.

Vehbi Koç'tan Ankara çıkarması

Vehbi Koç'tan Ankara çıkarması

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler