Vapurda taciz şüphelisi serbest bırakıldı

Karaköy-Kadıköy seferini yapan vapurda, 2 kadın yolcuyu taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan ve “cinsel taciz” suçundan tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen Rıza E. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Rıza E'nin ifadesinde, "Bacağım kaşınıyordu ben de kaşıdım" dediği öğrenildi.

Vapurda taciz şüphelisi serbest bırakıldı

Karaköy-Kadıköy vapurunda kadınlara yönelik cinsel tacizde bulunduğu iddiası ile dün gözaltına alınan Rıza E., emniyet işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Soruşturmayı yürüten İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, sorgusunu yaptığı Rıza E.'yi, "Israrlı cinsel taciz" suçundan tutuklanması talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk etti.

“BACAĞIM KAŞINIYORDU, BEN DE KAŞIDIM”
Gebze'de bir araba fabrikasında çalıştığını söyleyen Rıza E., hakimlikteki sorgusunda, “Olay günü 4 bira içmiştim. Sonra vapura binerek üst kata çıktım. Daha önce panik atak da geçirmiştim. Alkollü iken elim ayağım kendiliğinden oynuyor. Olay günü bacağım kaşınmaya başladı. Ben de kaşıdım. Oradaki kişiler bana tepki gösterince ben de alkolün verdiği heyecanın da etkisiyle olay yerinden ayrılıp vapurun lavabosuna gittim. Hatta montumu da orada unutmuşum. Kimseye karşı cinsel taciz eylemim olmadı. Art niyetim de yoktu” diye kendini savunarak, üzerine atılı suçlamayı kabul etmedi.

“ADLİ KONTROL HÜKMÜ İLE…”
Hakimlik, Rıza E.'nin üzerine atılı suçun alt ve üst sınırına dikkat çekerek, haftanın iki günü imza vermesi şeklinde adli kontrol hükümleri uygulayarak, serbest bırakılmasına karar verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler