Trabzonlu isim Gökhan Gedikli’ye Ankara’da önemli görev

Türkiye YOL-İŞ Sendikası 12. Olağan Genel Kurulu Ankara’da gerçekleştirildi.

Trabzonlu isim Gökhan Gedikli’ye Ankara’da önemli görev

Trabzon’da uzun yıllar Türk-İş İl Temsilciliği ve Türkiye Yol-iş Sendikası 1 no.lu Şube Başkanlığı görevini başarı ile yürüten Gökhan Gedikli yeni Genel Merkez Yönetiminde Sendikanın 2. Adamı olarak Türkiye Yol-iş Sendikası Genel Sekreterlik görevine getirildi.

TÜRK-İŞ Genel Mali Sekreteri ve Türkiye YOL-İŞ Sendikası Genel Başkanı Ramazan Ağar yeniden Genel Başkanlığa seçildi.

Gerçekleştirilen genel kurul sonucunda Yönetim Kurulu şu şekilde oluştu: 

"Ramazan Ağar Genel Başkan, Gökhan Gedikli Genel Sekreter, Yusuf Doğan Genel Mali Sekreter, Mehmet Yolasığmazoğlu Genel Teşkilatlandırma Sekreteri, Zeki Ekici Genel Eğitim Sekreter"

Türkiye Yol-iş Sendikası Genel Sekreteri Gökhan Gedikli yaptığı açıklamada, “12. Olağan Genel Kurulumuzun üyelerimize, YOL-İŞ’imize, işçi sınıfına ve Ülkemize hayırlı olmasını diliyor, tüm katılımcılara şükranlarımızı sunuyorum. Trabzonlu Hemşehrilerimizin, Emekçi kardeşlerimin artık Ankara’da bir evi daha var. Dertleri sıkıntıları olduğunda kapımız kendilerine sonuna kadar açıktır” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler