Şanlıurfa ve Adıyaman'da etkili olan sel felaketinde son durum!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Şanlıurfa ve Adıyaman'da meydana gelen sel felaketinde yan kaybı artıyor.

Şanlıurfa ve Adıyaman'da etkili olan sel felaketinde son durum!

Şanlıurfa ve Adıyaman'da yaşanan sel felaketinden bir acı haber daha geldi. Şanlıurfa'da alışveriş merkezinin bodrum katında temizlik işçisi Ömer Zaman'ın cansız bedenine ulaşılmasıyla birlikte, kentte hayatını kaybedenlerin sayısı 15'e yükseldi. Adıyaman'da da 2 kişi yaşamını yitirirken, toplam can kaybı 17'ye çıktı.

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık depremlerden etkilenen Şanlıurfa ve Adıyaman'ı bu kez de sağanak yağış vurdu. İki kentte de saatlerdir etkili olan yağış sele neden olurken can kayıpları yaşandı.

Şanlıurfa ve Adıyaman'da etkili olan sel felaketinde son durum!

İKİ İLDE HAYATINI KAYBEDENLERİ SAYISI 16'E YÜKSELDİ
Şanlıurfa'da dün etkili olan sağanağın ardından selin etkili olduğu noktalarda arama kurtarma çalışmaları sürüyor. Arama kurtarma ekipleri, Abide Köprülü Kavşağı'nda yürütülen çalışmalarda bir kişinin daha cesedine ulaştı. Cansız beden, ambulansla adli tıp kurumuna gönderildi. Ekiplerin alt geçitteki suyun tahliyesi ve balçığın temizlenmesi için yürüttüğü çalışma sürüyor. Böylece Şanlıurfa can kaybı 14'e yükseldi. Adıyaman'da ise 2 kişi hayatını kaybetti.

Şanlıurfa ve Adıyaman'da etkili olan sel felaketinde son durum!

BODRUM KATINDA 5 KİŞİNİN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILMIŞTI
Dün Şanlıurfa İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin Veysel Karani Mahallesi'nde yürüttüğü çalışma sırasında Yavuz 12 Apartmanı'nın bodrum katında Suriye uyruklu olduğu anlaşılan 5 kişinin cansız bedenine ulaşılmıştı.

VATANDAŞLARA "EVLERİ BOŞALTIN" ÇAĞRISI
Şanlıurfa Valiliği, devam eden sağanak nedeniyle dere ve kanal yataklarına yakın evlerde ikamet eden vatandaşları, evlerini boşaltması konusunda uyararak, gerekmedikçe evlerinden ve güvenli alanlardan ayrılmamalarının önem arz ettiği belirtildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler