Gaziantep'te Pitbull cinsi köpek minik Asiye’ye saldırdı.

Türkiye'nin gündemine oturan iki pitbull cinsi köpeğin 4 yaşındaki Asiye Ateş’e saldırmasının görüntüleri ortaya çıktı.

Gaziantep'te Pitbull cinsi köpek minik Asiye’ye saldırdı.

Gaziantep'te meydana gelen üzücü bir olayda, iki pitbull cinsi köpek, 4 yaşındaki Asiye Ateş'e saldırdı.

Saldırının yeni görüntüleri, küçük Asiye'nin olaydan önce köpeklerle oynarken, ani bir dönüşle saldırıya uğradığını gözler önüne serdi.

Kameraya yansıyan bu korkunç anlarda, Asiye'nin bir yetişkinle birlikte, tasmasız köpeklerle bir sitenin içinde yürüdüğü görüldü. Ancak basketbol sahasına girildiğinde, köpekler aniden Asiye'ye saldırdı. Bu dehşet verici saldırı, Asiye'nin kanlar içinde kalmasıyla sonuçlandı ve olay anı, kamera tarafından saniye saniye kaydedildi.

Asiye'nin daha önceden de hayvanları sevdiği ve bu köpeklerle samimi oldukları belirlenen fotoğraflardan anlaşılıyor. Ancak bu kez, beklenmedik bir şekilde saldırıya uğradı.

Asiye'nin ciddi yaralanması üzerine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın talimatları doğrultusunda Asiye, ambulans uçakla Antalya'ya nakledildi.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altına alınan Asiye için, Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ana Bilim Dalı'ndan Prof. Dr. Ömer Özkan başkanlığında bir ekip, doku nakli operasyonu gerçekleştirdi.

Bu süreçte Cumhurbaşkanı Erdoğan, Asiye'nin babası Hüseyin Ateş ile telefonla görüşerek, Asiye için dua edeceğini ve sürekli Prof. Dr. Ömer Özkan ile iletişim halinde olacağını belirtti. Erdoğan, Asiye'ye şifa dileyerek, yerel yönetimlerin de gereken desteği sağlayacağını ifade etti.

Hastane önünde bekleyen baba Hüseyin Ateş, Cumhurbaşkanı'nın desteğini ve görüşmesini aktararak, kızının sağlık durumu hakkında umutlu olduğunu dile getirdi. Bu olay, toplumda hayvanlarla insanlar arasındaki etkileşim ve güvenlik konularında ciddi tartışmaları da beraberinde getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler