Piknik faciası! Serinlemek isteyen adam boğuldu
İstanbul Çatalca’daki Binkılıç Şelalesi’nde ailesiyle pikniğe giden 44 yaşındaki Erol Yavuz, serinlemek için girdiği suda boğularak hayatını kaybetti.
Yayınlanma:
İstanbul Çatalca’da, bir kişi serinlemek için girdiği Binkılıç Şelalesi'nde boğuldu.
Olay, saat 15.30 sıralarında Çatalca Binkılıç Şelalesi'nde yaşandı.
Edinilen bilgiye göre, ailesiyle pikniğe giden Erol Yavuz (44), serinlemek için şelaleye girdi. Bir süre suda kalan Yavuz, dengesini kaybederek suya battı. Çevredekiler çıkartmaya çalışsa da başarılı olamadı. İhbar üzerine sağlık ve JAK ekipleri sevk edildi.
Jandarma kurtarma ekipleri, yaptığı aramanın ardından adamın cansız bedenine ulaştı. Sudan çıkarılan Yavuz’un cenazesi, incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.
Kaynak:
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.