Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde bulunan otomotiv yedek parça üretim fabrikasında yangın çıktı. Yangın, Ovacık Mahallesi Gaffur Sokak’ta yer alan fabrikada henüz bilinmeyen bir nedenle başladı.
Ekipler Hızla Müdahale Etti
Alevleri fark eden fabrika çalışanları durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler, yangına kısa sürede müdahale ederek alevleri dakikalar içerisinde kontrol altına aldı.
Maddi Hasar Oluştu
Yangın fabrikada maddi hasara yol açarken, olayla ilgili inceleme başlatıldı. İlk belirlemelere göre can kaybı ya da yaralanma yaşanmadığı öğrenildi.
Nedeni Araştırılıyor
Yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için ekiplerin çalışmaları sürüyor. Fabrikada güvenlik önlemleri artırılırken, üretim bantlarında herhangi bir riskin kalıp kalmadığı da kontrol edildi.
Kaynak:Ajanslar