O ilde sır gibi olay! Sahillerinde son 4 günde 5 ceset bulundu

Antalya'da sahil bölgelerinde 4 günde 5 ceset bulundu.

O ilde sır gibi olay! Sahillerinde son 4 günde 5 ceset bulundu

Antalya'nın Manavgat ilçesinde sahil bölgelerinde son 4 günde toplamda 5 ceset bulundu.

Çenger ve Denizkent mahallelerinde sahilde cinsiyeti belirlenemeyen 2 ceset keşfedildi. Çenger Mahallesi'nde, sahilde yürüyenler tarafından saat 13.00 sıralarında fark edilen ceset jandarmaya bildirildi. Olay yerine jandarma, sahil güvenlik ve sağlık ekipleri sevk edilerek üzerinde kimlik bulunmayan ve cinsiyeti belirlenemeyen ceset, incelemenin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Denizkent Mahallesi sahilinde yaklaşık 40 kilometre uzaklıkta ise saat 13.30 sıralarında başka bir ceset bulunduğu ihbarı yapıldı. İnceleme sonucunda, yine cinsiyeti belirlenemeyen ve üzerinden kimlik çıkmayan ceset Antalya Adli Tıp Kurumu'na taşındı.

Son 4 günde, Serik, Manavgat ve Alanya sahillerinde toplamda 73 kilometrelik bir mesafede 5 ceset bulunmuş oldu. Geçen çarşamba günü Manavgat'ın Çenger Mahallesi'nde başı, kolu olmayan ve cinsiyeti belirlenemeyen bir ceset keşfedilmiş, aynı gün Alanya'nın Konaklı sahilinde ise belden yukarısı olmayan bir çocuk cesedi bulunmuştu. Bugün de Serik ilçesinin Kadriye Mahallesi'nde sahilde bulunan kadın cesedinin, Antalya'da 12 gün önce kaybolan Merve Şevval Elmas'a (18) ait olma ihtimali üzerine, ailesinden DNA örneği alınacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler