Muğla Marmaris’te 3.6 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Muğla’nın Marmaris ilçesinde 3,6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Sarsıntının derinliği 66,04 kilometre olarak açıklandı.
Muğla Marmaris’te 3.6 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

Muğla’da deprem meydana geldi. AFAD verilerine göre merkez üssü Marmaris olan sarsıntı 3,6 büyüklüğünde kaydedildi.

Açıklamada, depremin yerin 66,04 kilometre derinliğinde gerçekleştiği bildirildi.

AFAD verileri paylaşıldı

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın internet sitesinde yer alan bilgilere göre depremin büyüklüğü 3,6 olarak ölçüldü.

Depreme ilişkin ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk bildirilmediği öğrenildi. Gelişmeler ilgili kurumlar tarafından takip ediliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.