MHP Osmaniye Belediye Başkan Adayı İbrahim Çenet kimdir? Nereli, ne iş yapıyor?

MHP Osmaniye Belediye Başkan Adayı İbrahim Çenet ile ilgili olarak "kimdir, aslen nereli, asıl mesleği nedir" gibi sorulara yanıt aranıyor. Detaylar haberimizde.

MHP Osmaniye Belediye Başkan Adayı İbrahim Çenet kimdir? Nereli, ne iş yapıyor?

Siyasi partilerde yaklaşan 31 Mart 2024 yerel seçim öncesi aday belirleme süreci devam ediyor. Bu çerçevede MHP Osmaniye Belediye Başkan Adayı İbrahim Çenet oldu.

MHP Osmaniye Belediye Başkan Adayı İbrahim Çenet ile ilgili olarak "kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, öz geçmişi, hangi partilerde siyaset yaptı" gibi soruların cevapları merak ediliyor.

İbrahim Çenet'e dair bilgiler şu şekilde;

MHP Osmaniye Belediye Başkan Adayı İbrahim Çenet kimdir?

İbrahim Çenet, 1975 yılında Osmaniye'de dünyaya geldi.

İlk, orta ve lise eğitimini memleketi Osmaniye'de tamamladıktan sonra 1996 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ne kaydoldu ve 2000 yılında başarıyla mezun oldu. Aynı yılın ekim ayında, İçişleri Bakanlığı tarafından 88. Dönem Adana Kaymakamı Adayı olarak atanarak göreve başladı.

Çanakkale-Bozcaada Kaymakamlığı sürecinde, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde "Avrupa Birliği Fonlarından Yerel Düzeyli Projelerde İstifade Alanları" konulu tezle Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde yüksek lisans derecesini elde etti.

Aynı dönemde, Çanakkale Boğazı'nda çeşitli hatlarda yolcu taşımacılığı yapan GESTAŞ Denizcilik İşletmesi'nin "Denetim Kurulu Başkanlığı" görevini üstlendi ve üç yıl boyunca başarıyla bu görevi sürdürdü.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler