MHP Erzincan Belediye Başkan Adayı Bekir Aksun kimdir? Nerelidir, kaç yaşında?

MHP Erzincan Belediye Başkan adayı Bekir Aksun oldu. Peki Bekir Aksun kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte merak edilenler…

MHP Erzincan Belediye Başkan Adayı Bekir Aksun kimdir? Nerelidir, kaç yaşında?

AK Parti, 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler için Belediye Başkan adayları ve Büyükşehir Belediye Başkan adaylarını açıkladı.

Peki MHP Erzincan Belediye Başkan adayı Bekir Aksun oldu. Peki Bekir Aksun kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte merak edilenler…

BEKİR AKSUN KİMDİR?

1967 yılında Erzincan'ın sakin ve tarihi dokusunda doğan Bekir Aksun, eğitim hayatının temellerini burada attı.

İlk, orta ve lise eğitimini tamamladıktan sonra, akademik yolculuğuna Atatürk Üniversitesi Erzincan Eğitim Yüksek Okulu'nda devam etti ve 1987 yılında bu kurumdan mezun oldu.

Kariyeri: Öğretmenlikten Ticarete

Aksun'un mesleki hayatı, Milli Eğitim Bakanlığı'nda öğretmen olarak görev yaparak başladı. 1988'den 2006 yılına kadar süren bu dönem, onun eğitim alanında derin bir tecrübe kazanmasını sağladı. Ancak 2006 yılında, Aksun için yeni bir sayfa açıldı ve ticaret alanında yeni bir kariyere adım attı.

Siyasi Hayatı

Siyasi kariyeri ise, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) bünyesinde çeşitli roller üstlenerek şekillendi. İl Yönetim Kurulu Üyeliği, İl Başkan Vekilliği ve İl Başkanlığı gibi önemli görevlerde bulunan Aksun, aynı zamanda üst kurul delegesi olarak da siyasi tecrübesini genişletti.

Aile Yaşamı

Bekir Aksun, kişisel yaşamında ailesine büyük önem veren bir kişilik olarak biliniyor. Evli ve üç çocuk babası olan Aksun, aile değerlerini her zaman ön planda tutmuştur.

2019 Yerel Seçimlerdeki Rolü

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde, siyasi kariyerinde yeni bir adım atan Aksun, MHP'den Erzincan Belediye Başkanlığı için aday oldu.

Bu adaylık, onun siyasi kariyerindeki önemli bir kilometre taşı olarak görülüyor.


Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler