Mardin'de büyük uyuşturucu operasyonu: 70 Kilogram uyuşturucu yakalandı

Mardin'de yapılan operasyon sonucunda yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirildi.

Mardin'de büyük uyuşturucu operasyonu: 70 Kilogram uyuşturucu yakalandı

Mardin'in Yeşilli ilçesinde gerçekleştirilen bir operasyonda, durdurulan bir otomobil içerisinde toplamda 70 kilograma yakın metamfetamin maddesi ele geçirildi. Operasyon, Mardin İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirildi.

Edinilen bilgilere göre, gece saatlerinde Yeşilli ilçesinde şüphe üzerine durdurulan bir otomobilde detaylı aramalar yapıldı. Yapılan aramalarda, 34 kilo 100 gramı katı, 36 kilo 300 gramı sıvı formda olmak üzere toplam 70 kilo 400 gram metamfetamin maddesi ile birlikte uyuşturucu üretiminde kullanılan 28 kilogram ara kimyasal madde bulundu.

Olayla ilgili olarak gözaltına alınan 5 şüpheliden 3'ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, 2 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Mardin Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu ile mücadele konusunda kararlılıkla devam edeceklerini ve bölgede bu tür suçların önlenmesi için gerekli tüm tedbirlerin alındığını bildirdi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler