Malatya'da trafik kazası! Yolcu otobüsü devrildi! Ölü ve yaralılar var

Malatya'da trafik kazası meydana geldi. Devrilen yolcu otobüsüne aynı istikamette gelen tır çarptı. Kazada ölü ve yaralılar olduğu tespit edildi.

Malatya'da bir yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre 4 kişi öldü, 36 kişi yaralandı. Kaza yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde feci bir kaza meydana geldi. Yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre 4 kişi öldü. Çok sayıda ekip olay yerine sevk edilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

TIR DEVRİLEN OTOBÜSE ÇARPTI
Akçadağ Develi Mahallesi'nde İstanbul'dan Malatya'ya giden ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 44 AK ... plakalı yolcu otobüsü devrildi. Aynı istikamette seyreden ve plakası öğrenilemeyen tır da devrilen otobüse çarptı.

Malatya'da trafik kazası! Yolcu otobüsü devrildi! Ölü ve yaralılar var

4 ÖLÜ, 36 YARALI
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti, 36 kişi yaralandı.

"BÖLGEDE YOĞUN SİS VAR"
Yaralılar, ambulansla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Bölgede yoğun bir sis olduğu ve görüş mesafesinin yer yer 5 metreye kadar düştüğü belirtildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler