Malatya'da korkutan deprem! AFAD'tan ilk açıklama geldi

Malatya'da deprem meydana geldi.

Malatya'da korkutan deprem! AFAD'tan ilk açıklama geldi

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde 3,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

AFAD'ın internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde saat 03.48'de 3,6 büyüklüğünde sarsıntı oldu. Deprem, yerin 6,46 kilometre derinliğinde kaydedildi. Malatya'de ilçesinde 3,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD'ın internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Doğanşehir ilçesinde 03.48'de kayda alınan deprem, yerin 6,46 kilometre derinliğinde kaydedildi.

OLUMSUZ BİR DURUM YOK
Depremin merkez üssü Doğanşehr'in yanı sıra Malatya merkezi ve daha birçok bölgede yaşayan vatandaşların panik yaşadığı ve kendilerini sokağa attığı bildirildi. Buna karşın deprem sonrası bölgeden şu ana değin herhangi bir olumsuzluk bildirilmedi.

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen ve "Asrın Felaketi" ismiyle hafızalara kazınan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerde binlerce binanın yıkıldığı Malatya'da halen bazı vatandaşlar konteyner kentlerde yaşıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler