Malatya'da depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 2'ye yükseldi

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde dün meydana gelen depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 2'ye yükseldi.

Malatya'da depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 2'ye yükseldi

Malatya'da 5,6 büyüklüğündeki depremde yıkılan binanın altında kalan Bedih Kış'ın cansız bedenine ulaşıldı.

Malatya'da dün 12.04'te meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki depremde kent merkezinde 29 bina yıkılırken; 1 kişi hayatını kaybetti, 110 kişi de yaralandı.

CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI
Arama kurtarma çalışmalarının bir bölge dışında tamamlandığı kentte Kahramanmaraş merkezli 7,7 ila 7,6 büyüklüğündeki depremlerde ağır hasar alan ve dün 12.04'te Yeşilyurt merkezli 5,6 büyüklüğündeki depremde yıkılan Zafer Mahallesi, İhram Sokak'taki Buhara Apartmanı enkazı altında kaldığı değerlendirilen Bedih Kış'ın kurtarılması için çalışma başlatıldı. Ancak ekipler eşya almak için hasarlı binaya giren 29 yaşındaki genç kadının cansız bedenine ulaştı. Böylece Malatya'daki depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 2'ye yükseldi.

YAKINLARI ENKAZIN BAŞINDA BEKLEDİ
Bedih Kış'ın anne ve babası ile aile yakınları da cadde üzerinde yakılan ateş etrafında gece boyunca arama kurtarma çalışmalarını takip etmişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler