Maden ocağından kötü haber! Ölü ve yaralılar var

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bartın'daki maden ocağında meydana gelen patlamadaki son durumuna ilişkin açıklama yaptı.

Maden ocağından kötü haber! Ölü ve yaralılar var

Bakan Koca, 2 işçinin hayatını kaybettiğini belirterek, yaralanan 20 işçinin tedavisinin sürdüğünü dile getirdi.

Amasra ilçesinde, Türkiye Taşkömürü Kurumu Amasra Müessese Müdürlüğünde saat 18.15 sıralarında yer altında patlama meydana geldi. Patlama sonrası yer altında mahsur kalan işçiler olduğu öğrenildi.

BAKANLAR BÖLGEYE GİTTİ
Olayın ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Enerji Bakanı Fatih Dönmez ve Çalışma Bakanı Vedat Bilgin, Bartın'a giderek çalışmaları inceledi.

FAHRETTİN KOCA SON DURUMU PAYLAŞTI
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da patlamayla ilgili son durumu sosyal medya hesabından paylaştı. Koca, "Bartın'da, bir maden ocağında meydana gelen patlamada, şu anki bilgilere göre; 2 vatandaşımız hayatını kaybetti, 20 yaralımız var" dedi.

"BAŞIMIZ SAĞOLSUN"
Koca, paylaşımının devamında şu ifadeleri kullandı: "Patlamanın yaşandığı yere il merkezi ve il dışından 5 UMKE aracı ve 31 Ambulans, 1 Acil Müdahale Aracı ile toplam 149 personel görevlendirilmiştir. Acı haberleri azaltmak, tüm Türkiye'ye iyi haberler vermek için elimizden geleni yapacağız. Başımız sağ olsun." 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler