Konya'da kısıtlamaya uymayanlara toplam 1 milyon 382 bin lira ceza kesildi!

Konya'da korona virüs kısıtlamalarına uymayanlara ve kapalı olması gerekirken açık olan iş yerlerine idari işlem uygulandı. Toplamda 451 kişiye, 1 milyon 382 bin lira ceza kesildi.

Konya'da kısıtlamaya uymayanlara toplam 1 milyon 382 bin lira ceza kesildi!

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Konya'nın risk haritasında 'kırmızı' kategoride yer alması nedeniyle detimlerini artırdı.

Polis, hafta sonu yaptığı denetimlerde  kapalı olması gerekirken açık olan ve daha önce mühürlenen 6 eğlence merkezine operasyon düzenledi.

Eğlence merkezleri yeniden mühürlenirken iş yeri sahipleri hakkında 'Mühür bozma ile bulaşıcı hastalıklara ilişkin tedbirlere aykırı davranmak’ suçlarından adli işlem başlatıldı.

Yapılan denetimlerde polisin operasyon düzenlediği  6 iş yerinde alkol ve müzik eşliğinde eğlenen aralarında kadınların da olduğu 451 kişiye, İl Umumi  Hıfzıssıhha Kurulu kararı gereği, sokağa çıkma kısıtlaması, sosyal mesafe ve maske kurallarını ihlal ettikleri gerekçesiyle 1 milyon 382 bin 400 lira ceza yazıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Şehirler