Koca dehşeti! Karısını kaçmasın diye bıçakladı

Kadına şiddet olaylarının ardı arkası kesilmiyor. Isparta'da eşinin çalıştığı markete giden koca bıçakla dehşet saçtı. Önce tartıştığı eşinin kaçmasını engellemek için kullandığı aracın lastiklerini bıçakladı. Öfkeli koca, daha sonra araçtan indirdiği eşini hedef aldı. Diğer market çalışanlarının şoke olduğu olayda, yaralanan kadın hastaneye kaldırıldı

Koca dehşeti! Karısını kaçmasın diye bıçakladı

Isparta'da tartıştığı eşini bıçakla yaralayan kişi gözaltına alındı.

Sanayi Mahallesi'nde bir markette çalışan Şefika Ç. ile eşi Mesut Ç. arasında, marketin otoparkında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı.

Mesut Ç., eşinin kullandığı otomobilin tekerleklerini, otoparktan çıkarken bıçakla patlattı. Daha sonra Mesut Ç., otomobilden indirdiği Şefika Ç.'yi bıçakla yaraladı. Market çalışanlarının şoke olduğu olayda Şefika Ç., ihbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Isparta Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler