Kaza geliyorum dedi!

İstanbul'da kaldırıma park etmeye çalışan araca bir başka araç çarptı.

Kaza geliyorum dedi!

İstanbul Güngören'de, sürücüsünün kaldırıma park etmeye çalıştığı hafif ticari araca arkasından gelen başka bir hafif ticari araç çarptı. Sürücülerin hafif şekilde yaralandığı kaza, güvenlik kamerasına yansıdı. 

Kaza, Necip Fazıl Kısakürek Caddesi'nde sabah saatlerinde meydana geldi. Sürücüsünün kaldırıma park etmeye çalıştığı, 34 YL 0466 plakalı hafif ticari araca arkadan gelen 34 VA 9582 plakalı hafif ticari araç çarptı. Kazanın etkisiyle savrulan hafif ticari araç marketin duvarına çarptı. Kazada sürücüler hafif şekilde yaralanırken yaşanan o anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı. Görgü tanığı Kazım Yaz, "Arkasından gelen araç çok hızlıydı. Normalde bu yolun hızı 30 kilometredir. Baya bir hızlıydı durmadı. Ardından çarptı sonra, kaldırıma çıktı. Orada biri olsaydı ciddi yaralanma olurdu" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler