Kahramanmaraş'ta 5,0 büyüklüğünde deprem!

AFAD'ın açıkladığı verilere göre Kahramanmaraş'ta bu sabah saatlerinde 5,0 büyüklüğünde bir deprem daha oldu.

Kahramanmaraş'ta 5,0 büyüklüğünde deprem!

11 ilde büyük yıkıma neden olan iki depremin merkez üssü olan Kahramanmaraş'ta saat 05.53'te 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

AFAD'dan yapılan açıklamada, "5,0 büyüklüğündeki artçı deprem sonrasında, an itibarıyla olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir. Gelişmeleri takip ediyoruz" ifadeleri yer aldı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının ( AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde 5 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Deprem 6,95 kilometre derinlikte gerçekleşti.

AFAD'DAN AÇIKLAMA
AFAD'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Kahramanmaraş ili Onikişubat ilçesinde meydana gelen 5,0 büyüklüğündeki artçı deprem sonrasında, an itibarıyla olumsuz bir durum bulunmamaktadır.

"GELİŞMELERİ TAKİP EDİYORUZ"
Saha tarama çalışmaları devam etmektedir. Etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız. Gelişmeleri takip ediyoruz."

Kahramanmaraş'ta 5,0 büyüklüğünde deprem!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler