Kahramanmaraş Muhtarlar Derneği Başkanı Halil Tüfenk Haber61’e konuştu! “Tek sıkıntımız çadır”

Kahramanmaraş Muhtarlar Derneği Başkanı Halil Tüfenk Haber61’e özel açıklamalarda bulundu. 

Kahramanmaraş Muhtarlar Derneği Başkanı Halil Tüfenk, deprem bölgesinde bulunan Haber61 ekibine açıklamalarda bulundu.

Tüfenk, tek sorunlarının çadır sıkıntısı olduğunu söyledi.

Kahramanmaraş Muhtarlar Derneği Başkanı Halil Tüfenk Haber61’e konuştu! “Tek sıkıntımız çadır”

Halil Tüfenk şu ifadelere yer verdi;

“Çok kötü bir deprem oldu. Allah beterinden saklasın. Burası Kahramanmaraş’ta en çok can kaybının olduğu yer. Yaklaşık 15 bina vardı burada. Hepsi bu şekilde enkaz haline döndü. Ölenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa dileriz. Allah bir daha ülkemize, milletimize bu acıları göstermesin. Şuan ulaşılamayan yer kalmadı. Devletimizden Allah razı olsun, her yere ulaştılar. Ellerinden geleni yaptılar. Şuanda sadece çadır sıkıntımız var. Vatandaşlar da içeri giremediğinden dolayı çadır sıkıntımız var. O da İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu Bey, Allah razı olsun ay sonuna kadar çadır sorununu çözeceğiz muhtarlarım dedi. Hepsini karşılayacağız dedi. İnşallah o sıkıntıdan da kurtuluruz.

Bu süreçte herkes bizlere yardımcı oldu zaten. Allah razı olsun. Sizden de Trabzon’dan da. Trabzon’da Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı Bekir Aktürk o günden beri bizi arıyor, takip ediyor, ilgileniyor. 11 şehir haricinde tüm dünyadan buraya yardım geldi.  Gönderenlerden Allah razı olsun. Allah yardımlarını kabul eylesin.”

Haber61 - Haber Servisi - Okan Çıtlak - Kahramanmaraş - 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler