Hatayspor'un yıldızından haber alınamıyordu! Sevindiren gelişme

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından etkilenen şehirlerden biri de Hatay'dı. Hataysporlu bir çok isimden olumlu haberler gelirken Christian Atsu'dan haber bekleniyordu. Beklenen olumlu haber sonunda geldi.

Hatayspor'un yıldızından haber alınamıyordu! Sevindiren gelişme

Yaşanan deprem sonrası bazı Hatayspor'lu futbolcular ve teknik heyetten isimler de enkaz altında kalmıştı. Son olarak Ganalı futbolcu Christian Atsu'dan iyi haber geldi. Hatayspor yöneticisi oyuncunun son durumuyla alakalı açıklama yaptı.

Kahramanmaraş'ta yaşanan 7.7'lik deprem sonrası yıkılan binaların enkazında kalan insanların çıkarılmasına devam ediliyor.

Depremden en çok etkilenen illerden biri olan Hatay'da da büyük hasar meydana geldi. 

ATSU İÇİN YENİ AÇIKLAMA
Dün yaşanan deprem sonrası Hatayspor'un Ganalı futbolcusu Christian Atsu'ya ulaşılamıyordu. Atsu'nun yanı sıra Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut'a ulaşılamıyor. Sabah saatlerinde Radyo Gol'e konuşan Hatayspor Basın ve Dış İlişkiler Sözcüsü Mustafa Özat, " Christian Atsu yaralı olarak çıkarıldı. Sportif direktörümüz Taner Savut, maalesef hala enkaz altında. Hatay çok etkilendi. En tehlikeli saatlerin sonuna doğru geliyoruz. " dedi.

KERİM ALICI İLE BURAK ÖKSÜZ ENKAZDAN ÇIKARILDI
Kerim Alıcı'nın kendi imkanlarıyla enkazdan çıktığı ve sağlık durumunun da iyi olduğu öğrenildi. Öte yandan Bertuğ Yıldırım ile Burak Öksüz ve kulüp tercümanı Emre kurtarıldı.

Ayrıca kendisine ulaşılamayan Onur Ergün'ün de durumunun iyi olduğu öğrenildi. Hatayspor’da teknik heyetten iki ismin de enkazdan sağ kurtulduğu belirtildi. 

Bertuğ Yıldırım'dan açıklama, 'Arayan, soran herkese çok teşekkür ederim. Gayet iyiyim, şebeke problemi olduğu için telefonlara cevap veremiyorum. Hepimize geçmiş olsun.'

Hatayspor Antrenörü Murat Bel ve ailesi enkazdan çıkarıldı, durumları iyi
Doğu, Güneydoğu, İç Anadolu, Akdeniz bölgesinde birçok ili etkileyen ve Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen 7.7 büyüklüğündeki deprem sonrası spor camiasından sevindirici haberler gelmeye devam ediyor.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Hatayspor’da teknik direktör Volkan Demirel’in ekibinde yer alan atletik performans antrenörü Murat Bel ve ailesi, enkazdan sağ bir şekilde çıkarıldı. Bel ve ailesinin durumunun iyi olduğu belirtildi.
Hatayspor’da daha önce de teknik heyetten iki ismin yanı sıra futbolculardan Burak Öksüz, enkazdan sağ olarak kurtulmuş; futbolculardan Onur Ergün ve Bertuğ Yıldırım ise durumlarının iyi olduğuna dair paylaşımlar yapmıştı.

ONUR ERGÜN'DEN AÇIKLAMA
Hatayspor futbolcusu Onur Ergün resmi sitesinden bir açıklama yaparak durumunun iyi olduğunu ve şebekeden dolayı kendisine ulaşılamadığını duyurdu.

BARIŞ ALICI, KARDEŞİ KERİM'İN YAŞADIKLARINI ANLATTI
Barış Alıcı, Spor Arena'ya yaptığı açıklamada kardeşi Kerim’le görüşmesinin ardından deprem anında yaşananları şöyle özetledi:

"1 saat önce olan depremden sonra ulaşamıyorum kendisine. Sabah konuştuğumda sağlık durumu iyiydi. Ufak tefek sadece çizikler ve kanamalar vardı, çok büyük bir şey yoktu. Gece Deprem sırasında Allah'tan uyanıkmış. Deprem anında duvar tam üzerine yıkılırken Allah'tan arada dolap ve masa varmış. Duvar onların üzerine gelmiş. Sonra duvara yumruk atmış ve sağ salim çıkmış. Aynı apartmanda yaşadıkları hocalar ve futbolcular vardı. Onlar da sağ salim çıkmış enkazdan. Çok şükür en azından can kaybı olmadı. Bir saat önce olan depremden sonra ulaşamıyorum. Hatay'da artçı depremler var."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler