Gece saatlerinde Kahramanmaraş’ta 3.5 büyüklüğünde deprem
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), gece saatlerinde Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde 3,5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Sarsıntının derinliği 6,77 kilometre olarak açıklandı.
Yayınlanma:
AFAD tarafından yayımlanan verilere göre, Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde saat 02.37’de 3,5 büyüklüğünde deprem kaydedildi.
Açıklamada, sarsıntının yerin 6,77 kilometre derinliğinde gerçekleştiği bildirildi.
AFAD verileri paylaşıldı
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın internet sitesinde yer alan bilgilere göre deprem gece saatlerinde meydana geldi.
Depreme ilişkin ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk bildirilmediği öğrenildi. Gelişmeler ilgili kurumlar tarafından takip ediliyor.

Kaynak:
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
Resmi İlanlar
Şehirler