Gaziantep'te zincirleme kaza! 2 ölü, 2 yaralı

Gaziantep'te hafif ticari araç ile kamyonun karıştığı trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de ağır yaralandı.

Gaziantep'te zincirleme kaza! 2 ölü, 2 yaralı

Gaziantep'te otomobil, hafif ticari araç ile kamyonun karıştığı zincirleme kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de ağır yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde İbrahimli Mahallesi Çevre yolu üzerinde meydana geldi. Aynı yönde seyir halinde olan sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 27 AIC ... plakalı hafif ticari araç, 46 AHF ... plakalı kamyona arkadan çarptı. Kaza yapan araçlara 27 ARU ... plakalı otomobil de çarptı. Zincirleme kazada hafif ticari araçta bulunan Mehmet Güler (57) ve Cesur Ekinci (44) olay yerinde hayatını kaybetti, yaralanan 2 kişi ise ihbarla gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Olay yeri incelemesinin ardından hayatını kaybeden 2 kişinin cenazeleri ise Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis kazayla ilgili çalışma başlattı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler