Enkaz altındaki anne ve oğuldan 102. saat mucizesi!

Kahramanmaraş merkezli iki depremde büyük yıkımın yaşandığı Hatay ve Diyarbakır’dan art arda mucize haberleri gelmeye devam ediyor.

Enkaz altındaki anne ve oğuldan 102. saat mucizesi!

Hatay’da depremden tam 101. saat sonra İnşaat Mühendisi Hikmet Yiğitbaş enkazdan sağ olarak çıkarılırken yine Diyarbakır’da 102. saatte Sabahat Varlı ve 9 yaşındaki oğlu enkaz altından sağ kurtarıldı.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin faturası ağır oldu. 10 ilde büyük hasara yol açan depremde binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti. 10 şehirde binlerce bina yerle bir olurken, Türkiye ve dünyanın dört bir yanından gelen arama kurtarma ekipleri, enkazdan bir kişiye daha canlı ulaşmak için fedakarca mücadele ediyor.

HATAY VE DİYARBAKIR’DAN GÜZEL HABER
Kurtarma çalışmalarında 102. saate girilirken, Hatay ve Diyarbakır’dan Türkiye’yi umutlandıracak iki ayrı mucize haberi geldi.

Hatay’da inşaat mühendisliği yapan Hikmet Yiğitbaş saatler sonra enkazdan sağ olarak çıkarılırken, bir sevindirici haber de Diyarbakır’daki kurtarma çalışmalarından geldi.

Diyarbakır’da Sabahat Varlı isimli kadın ve 9 yaşındaki oğlu enkaz altından sağ kurtarıldı.

 Enkaz altındaki anne ve oğuldan 102. saat mucizesi!

 Enkaz altındaki anne ve oğuldan 102. saat mucizesi!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler