Düzce, Sakarya ve Bolu'da eğitime ara verildi

Deprem sonrasında Düzce, Sakarya ve Bolu'da eğitime ara verildi.

Düzce, Sakarya ve Bolu'da eğitime ara verildi

İstanbul ve Ankara'da da büyük korku yaratan 5.9 büyüklüğündeki depremin ardından başta Düzce olmak üzere Sakarya ve Bolu'da eğitime 1 gün süreyle ara verildi.

Düzce'de gerçekleşen 5.9 şiddetindeki depremin ardından kent genelinde eğitime 1 gün ara verilirken, Sakarya ve Bolu'da da eğitime ara verildiği ifade edildi.

VALİ ATAY: EĞİTİM-ÖĞRETİME BİR GÜN ARA VERİLDİ
Konu hakkında sosyal medyadan açıklama yapan Düzce Valisi Cevdet Atay, kararın tedbir amaçlı alındığını söyledi. Düzce Valisi Cevdet Atay, "İlimizde yaşanan deprem nedeniyle, tedbir amaçlı ilimiz genelinde tüm eğitim kurumlarında 23 Kasım 2022 tarihinde bir gün eğitim - öğretime ara verilmiştir." ifadelerini kullandı.

5.9 şiddetindeki deprem sonrası Düzce'de eğitime bir gün ara verildi

DÜZCE VALİSİ KALDIRIM DA KARARI TWITTER'DAN DUYURDU
Düzce'deki depremin büyük panik yarattığı bir başka ilimiz Sakarya'da da eğitime bir gün süreyle ara verilirken, kararı Vali Çetin Oktay Kaldırım duyurdu. Vali Kaldırım, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Değerli Hemşerilerimiz, Düzce'de meydana gelen ve İlimizde de hissedilen deprem nedeniyle, tedbir amaçlı ilimiz genelinde tüm eğitim kurumlarında eğitim -öğretime23 Kasım 2022 tarihinde bir (1) gün ara verilmiştir. Tüm hemşehrilerime geçmiş olsun" ifadesini kullandı.

5.9 şiddetindeki deprem sonrası Düzce, Sakarya ve Bolu'da eğitime 1 gün süreyle ara verildi

BOLU'DA DA EĞİTİME ARA VERİLDİ
Öte yandan Bolu Valiliğinden yapılan açıklamada da, "Deprem nedeniyle tedbir amaçlı ilimiz genelinde tüm eğitim kurumlarında bir gün eğitim öğretime ara verilmiştir." ifadeleri kullanıldı.

5.9 şiddetindeki deprem sonrası Düzce, Sakarya ve Bolu'da eğitime 1 gün süreyle ara verildi

Kdz. Ereğli Kaymakamlığı da merkez üssü Düzce Gölyaka olan 5.9 büyüklüğündeki deprem nedeniyle eğitim öğretime bir gün ara verildiğini açıkladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler