Depremzede Haber61’e konuştu! “Dünyada görülmemiş bir deprem”

Kahramanmaraş’ta bir depremzede Haber61’e açıklamalarda bulundu.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremlerde yaralar sarılmaya çalışılıyor.

Haber61’e açıklamalarda bulunan vatandaş, Dünyada görülmemiş bir deprem yaşadıklarını belirterek, şu ifadelere yer verdi;

“Dünyada görülmemiş bir deprem yaşadık. Halk olarak bunun altından kalkacağız. Devlet-millet el ele diyerek bunun da üstesinden geleceğiz. 11 ile tanıyıp tanımadığımız insanlardan yardım geldi. Karnımız doydu. Bize yardım gönderen tüm insanlara, ülkemize teşekkür ederiz. Bizimle beraber yaramızı, acımızı paylaştılar. Allah razı olsun devletimizden. 17 Ağustos’u yaşayan biri olarak konuşuyorum. Devlet nerede diyenler için, 1. Günü sabahına devlet büyükleri bu 11 ile dağılmıştı. Ben bunu bizzat telefona indirdiğim kanaldan dinledim. Devlet, millet yok diyenler bu şehirde kör olması lazım, nankör olması lazım.

Evimiz iyi. Girdik eve. Artçı şoklarda, bir sallantıda ne olacağını biliyoruz 17 Ağustos’u yaşadığımız için. Çocuklar bunu yaşamadığından tedirginlik hali var. Ben bunu Mahir Ünal’a da söyledim. Kırsal kesimleri unutmayın. Şu anda su sıkıntısı var. Bir an önce suların evlere verilmesi lazım.

Şuanda Türkiye 11 ilde beraber. Hepsinden Allah razı olsun. Yardıma gelen, gelemeyen, maddi-manevi destek verenler, hepsinden Allah razı olsun.”

Haber61 - Haber Servisi - Okan Çıtlak - Kahramanmaraş -

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler