Depremin 198. saatinde mucizeler gelmeye devam ediyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerde 10 şehirde büyük hasar oluşurken depremin merkezi Kahramanmaraş'ta 198. saatte enkazdan 2 kişiye ulaşıldı.

Depremin 198. saatinde mucizeler gelmeye devam ediyor

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremin ardından binlerce bina yıkıldı. Enkazlarda kalan vatandaşların kurtarılması için ekiplerin bölgedeki seferberliği sürüyor. Zamanla yarışan ekipler depremin 9'uncu gününde umutlandıran bir ses duydu. Depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ta 198. saatte 3 kişiye ulaşıldı.

Ekiplerin ısı ve ses taraması sırasında ulaşılan 3 kişinin enkazlardan kurtarılması için çalışmalar hızlandı.

17 YAŞINDAKİ GENÇ "BURADA 3 KİŞİYİZ"
Görevlilerin ilk olarak ulaştığı 17 yaşındaki gencin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Kendisini kurtarmak için gelen ekiplere "Burada 3 kişiyiz" dediği belirtilen 17 yaşındaki gencin kendisini iyi hissettiği görevlilere söylediği öğrenildi. Zamanla amansız yarışın sürdüğü dakikalarda saniyeler içerisinde gencin kurtarılması bekleniyor. 

2 KİŞİ ENKAZDAN ÇIKARTILDI
Kahramanmaraş'ta 17 yaşındaki Muhammet ve isminin Abdülbaki olduğu belirtilen 1 kişi daha enkazdan çıkartıldı. İlk müdahalenin ardından enkazdan kurtarılan vatandaşlar ambulansa bindirildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler