Depremden 9 gün sonra bir umut daha!

Kahramanmaraş'ta yaşanan iki büyük deprem birçok ilde yıkıma sebep oldu. Yıkılan binaların enkazında kalan vatandaşlar için arama kurtarma çalışmaları devam ederken Adıyaman'dan umut dolu bir haber geldi.

Depremden 9 gün sonra bir umut daha!

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem 10 ilde ağır yıkıma yol açtı. Birçok binanın yıkıldığı binalarda kalan vatandaşlarımızın kurtarılması için arama kurtarma faaliyetleri devam ediyor. Tüm Türkiye deprem bölgesinden gelecek olan bir canın daha kurtarıldığı haberini beklerken görevliler tam bir seferberlik içinde. 

ADIYAMAN'DA 18 YAŞINDAKİ MUHAMMED İÇİN ZAMANLA YARIŞ
Depremin ağır yıkıma yol açtığı Adıyaman'da çöken binalardan vatandaşlara ulaşılmaya çalışılıyor. Ekiplerin yaptığı ısı ve ses taramasında depremin 196.saatinde umutlandıran bir haber geldi.

Yeni Mahalle, Abdul Musa Caddesi'nde çöken bir binada 18 yaşındaki Muhammed Cafer Çetin ile iletişime geçildi. Ekipler enkaz altında kalan genç Muhammed'in kurtarılması için tam bir seferberlik içinde çalışıyor. 

Arama kurtarma ekip görevlilerinden biri Muhammed'in sağlık durumunun iyi olduğunu ve çıkacağını söyledi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler