Belediyesi binasına silahlı saldırı

Osmaniye Belediyesi binasına silahlı saldırı düzenlendi.

Belediyesi binasına silahlı saldırı

Osmaniye Belediyesi binasının önüne otomobille gelen kimliği meçhul kişiler rast gele ateş etmeye başladı. 1 merminin pencere pervazına isabet ettiği saldırı da ölen ya da yaralanan kimse olmadı.

Osmaniye Belediyesi binasına silahlı saldırı düzenlendi. Ölen ya da yaralananın olmadığı saldırıyla ilgili polis ekipleri geniş çaplı çalışma başlattı.

Olay, Osmaniye Belediyesi binasında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, otomobille gelen kişi ya da kişiler belediye binasının başkanlık bölümüne silahla rast gele ateş açtı. Saldırı sonrası silahlı saldırganlar otomobille olay yerinden uzaklaştı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede belediye binasına gelen ekipler geniş çaplı güvenlik önlemi aldı. 1 merminin pencere camına bir merminin de pencere pervazına geldiği saldırıyla ilgili polis ekipleri geniş çaplı çalışma başlattı.

Öte yandan Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı birimler silahlı saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişilere yönelik yakalama çalışması başlattı.

Belediyesi binasına silahlı saldırı

Belediyesi binasına silahlı saldırı

Belediyesi binasına silahlı saldırı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler