Belediye Başkanı 3 doz aşı olup koronavirüse yakalandı

Edirne'nin Keşan ilçe Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu koronavirüse yakalandı.

Belediye Başkanı 3 doz aşı olup koronavirüse yakalandı

Edirne'nin Keşan ilçe Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Covid-19 testinin pozitif çıktığını ve tedavisinin evinde sürdüğünü açıkladı. Toplam 3 doz aşısını da olduğu ifade eden Helvacıoğlu, "Aşının gücüne güveniyorum. Karantina sürecini evde geçireceğim. Doktorlarımız tarafından yapılan kontrollerde herhangi bir olumsuzluk görünmüyor." ifadelerini kullandı.

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, koronavirüse yakalandı. Helvacıoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Kıymetli hemşehrilerim, Covid-19 testim pozitif çıkmıştır. Sıklıkla test olan biri olmama rağmen, yakın ekibimden iki personelimde pozitif görülmesi nedeniyle bugün tekrar test oldum ve pozitif olduğum anlaşıldı. Toplam 3 doz aşımı oldum. Aşının gücüne güveniyorum." dedi.

"KARANTİNA SÜRECİNİ EVDE GEÇİRECEĞİM"

Devam eden paylaşımında Helvacıoğlu, "Karantina sürecini evde geçireceğim. Doktorlarımız tarafından yapılan kontrollerde herhangi bir olumsuzluk görünmüyor. Tüm sağlık çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Biliyorsunuz ki, tedbir tercih değil zaruridir. Keşan'ımızda çalışmalar tüm hızıyla devam edecek. Herkes görevinin başında olacak. Allah'ın izniyle inşallah sağlığımıza kavuşacağız. Tüm vatandaşlarımıza sağlık ve sıhhat diliyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Şehirler