Bartın'daki maden patlamasının soruşturması sürüyor: 15 torba delil...

Bartın Amasra'da meydana gelen ve 41 madencimizin hayatını kaybettiği faciaya ilişkin yürütülen soruşturma devam ediyor.

Bartın'daki maden patlamasının soruşturması sürüyor: 15 torba delil...

Soruşturmaya etki edecek nitelikte delillere ulaşılması amacıyla maden işletmesinde polis tarafından el konulan madenci baret feneri, çeşitli cihaz ve belgeler ekiplerce 15 delil torbasıyla Amasra Adliyesi'ne getirildi.

Geçtiğimiz cuma günü Bartın'ın Amasra ilçesindeki bir maden ocağında patlama meydana gelmişti. Faciada 41 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 11 kişi de yaralanmıştı.

6 SAVCI, 7 BİLİRKİŞİ GÖREVLENDİRİLDİ
Olayla ilgili Bartın Cumhuriyet Başsavcılığınca 6 savcının görevlendirildiği soruşturma çerçevesinde, maden ocağı sahasındaki çalışma ve incelemeler devam ediyor. Bölgede maden, elektrik, jeoloji, jeofizik, makine mühendisleri ile A sınıfı iş güvenliği uzmanından oluşan 7 kişilik bilirkişi heyeti çalışma yürütüyor.

15 TORBA DELİL ADLİYEYE GETİRİLDİ
Öte yandan soruşturmaya etki edecek nitelikte delillere ulaşılması amacıyla maden işletmesinde polis tarafından el konulan madenci baret feneri, çeşitli cihaz ve belgeler, ekiplerce 15 delil torbasıyla Amasra Adliyesi'ne getirildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler