Bakan Özer duyurdu! Hatay ve Adıyaman’da okullar açılıyor

 Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, deprem nedeniyle eğitime ara verilen Adıyaman ve Hatay'da bulunan tüm okulların 24 Nisan'da açılacağını duyurdu.

Bakan Özer duyurdu! Hatay ve Adıyaman’da okullar açılıyor

 Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 11 ilde büyük yıkım yaşandı, 50 binden fazla insan hayatını kaybetti. Depremin yaraları sarılmaya çalışılırken felaketin ardından 2 ay geçti.

Bu süreçte deprem bölgesinde önce eğitim öğretime ara verildi. Bir süre sonra ise sağlam okulların bulunduğu ilçelerde eğitim başladı. Depreme dayanıklı olmayan ve enkazın hala kalkmadığı il ve bazı ilçelerde ise okullar hala kapalıydı. Konuyla ilgili son gelişmeyi Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer duyurdu.

"81 İLDE TÜM İLÇELERDE EĞİTİM BAŞLAYACAK"
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Ordu'da açıklamalarda bulundu. Bakan Özer deprem bölgesi Hatay ve Adıyaman'daki tüm okullarda 24 Nisan'da eğitim öğretimin başlayacağını duyurdu.

Özer, "Hatay ve Adıyaman'da 24 Nisan yani 1 haftalık ara tatil sonrası eğitim öğretimin başlaması kararı aldık. Yani 24 Nisan itibari ile 81 ilde tüm ilçelerde eğitim başlayacak." ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler