Aydın'da otomobil, kamyonet ve otobüs birbirine girdi! 2 Ölü 2 yaralı

Aydın'da zincirleme trafik kazasında 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Aydın'da otomobil, kamyonet ve otobüs birbirine girdi! 2 Ölü 2 yaralı

Aydın-Denizli kara yolunun Ortakçı mevkii, dün akşam saatlerinde feci bir trafik kazasına sahne oldu. Edinilen bilgilere göre, 20 AIE 929 plakalı bir otomobil, henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak refüjdeki aydınlatma direğine çarptı ve devrildi.

Kaza sırasında karşı yönden gelen Pamukkale Turizm'e ait 06 DTL 152 plakalı şehirlerarası yolcu otobüsü, devrilen aydınlatma direğine ve ardından 20 TE 352 plakalı kamyonete çarptı. Kazanın şiddetiyle otobüs şoförü Gürsel Kurşun ve otobüste bulunan yolculardan Büşra Sarıaslan olay yerinde hayatını kaybetti. Otomobilin sürücüsü Davut Demirpolat ile otobüsteki yolculardan Dursun Başer ise yaralandı.

Kaza haberinin alınması üzerine bölgeye hızla polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından Buharkent'teki bir hastaneye kaldırıldılar.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Yetkililer, kazanın kesin nedenini belirlemek üzere detaylı bir inceleme başlattı. Bu arada, kaza nedeniyle Aydın-Denizli kara yolunda trafik bir süre kontrollü olarak sağlandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler