Anne ve babası boşanınca babaannesine kurşun yağdırdı

Anne-babasının boşanmasından sorumlu tuttuğu babaannesine kurşun yağdırdı.

Anne ve babası boşanınca babaannesine kurşun yağdırdı

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, M. B. (19) annesi ve babasının boşanmasından sorumlu tuttuğu babaannesi Hatice Bodur'u (73) tabancayla 14 el ateş ederek öldürdükten sonra teslim oldu.

Olay,  bugün saat 17.30 sıralarında Sümer Mahallesi 2242 sokakta meydana geldi.

Anne ve babası boşanınca babaannesine kurşun yağdırdı

Honaz ilçesinde yaşayan Hatice Bodur (73) iki gün önce oğlu Mevlüt ve torunu M. B.'nin (19) yaşadığı eve geldi. Tekstil işçisi M.B., 8 yıl önce annesi ve babasının boşanmasından sorumlu tuttuğu babaannesi Hatice Bodur ile bu akşam saatlerinde tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından cinnet getiren M.B., evdeki tabancayla babaannesinin üzerine rastgele ateş açtı. 

Hatice Bodur, vücuduna isabet eden 14 kurşunla olay yerinde yaşamını yitirdi. Olayın ardından polis merkezine giden M. B., babaannesini öldürdüğünü itiraf etti. Polis ekipleri girdikleri evde yaşlı kadının cesediyle karşılaşırken, zanlı ise gözaltına alındı. Savcının incelemesinin ardından Hatice Bodur'un cesedi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

M.B.'nin emniyetteki ifadesinde anne ve babasının geçmişte boşanmasının sebebinin babaannesi olduğunu söylediği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Anne ve babası boşanınca babaannesine kurşun yağdırdı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler