Ankara'da Akçaabat standına ziyaretçi akını

Ankara'da düzenlenen Trabzon Günleri'nde Akçaabat standı ziyaretçi akımına uğradı.

Ankara'da Akçaabat standına ziyaretçi akını

Trabzon Dernekler Federasyonu tarafından organize edilen Ankara Trabzon Tanıtım Günlerine katılan Akçaabat Belediyesi, Ankara’da etkinlik alanında açtığı stantla ziyaretçilerini ağırlıyor.

Bürokratlardan, siyasilere; milletvekillerden belediye başkanlarına, Basın mensuplarına ve vatandaşlara varıncaya kadar herkesin uğrak noktası olan Akçaabat Belediyesi standı, misafirlerine Akçaabat’ın tarihini, kültürünü, folklorunu ve yöresel lezzetlerini anlatıyor.

ankarada-akcaabat-standina-ziyaretci-akini.webp

Profesyonel bir kadro ile Trabzon Tanıtım Günlerinde fark yaratan Akçaabat Belediyesi, hazırladıkları stantla fuar alanının gözdesi olmuş durumda.

Samimiyeti ve güler yüzlüyle misafirperverliğini elden bırakmayan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat Belediyesi standını ziyarete gelenlerle tek tek ilgileniyor, onlarla hasbihal ediyor. Başkan Ekim, etkinlik alanında bulunan diğer stantları da dolaşmayı ihmal etmiyor.

AKÇAABAT BELEDİYESİ STANDI BASININ İLGİSİNİ ÇEKTİ

Ankara Trabzon Tanıtım Günlerinde için etkinlik alanında yer alan Akçaabat Belediyesinin standı Basın mensuplarının da ilgi odağı oldu.

Ankara'da Akçaabat standına ziyaretçi akını

Standı ziyaret eden basın mensuplarıyla röportaj yapan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Düzenlenen tanıtım günleri; tanışma, kaynaşma, birlik, beraberlik ve dostlukların pekişmesine; iller ve ilçeler arasında bilgi, tecrübe ve işbirliği paylaşımın artmasına vesile olmaktadır. Akçaabat Belediyesi olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da etkinlik alanında farklı bir etkinliğe, kalıcı bir farkındalığa imza attık. Akçaabat’ımızın olmazsa olmazı dünyaya nam salan horonumuzu, şehrinizin tarihini ve yöresel lezzetlerimizi bu kez Ankara’ya taşıdık. Memleket hasreti çekenlerin özlemini giderdik; şehrimizi tanımak isteyenlere Akçaabat’ımızı tanıttık. Tanıtım günlerine ilgi gösteren ve standımızı ziyaret eden tüm bürokratlarımıza ve misafirlerimize teşekkür ediyor; bütün Trabzon sevdalılarına selamlarımı iletiyorum.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler