Amasya'da KYK yurdunda 8 kişi hastanelik oldu

Amasya’da KYK yurdunda 8 personel temizlik yaparken hastanelik oldu.

Amasya'da KYK yurdunda 8 kişi hastanelik oldu

Amasya’da bir KYK yurdunda 8 personel çamaşır suyu ve temizlik ürünlerini birbirine karıştırmaları sonrası rahatsızlanarak hastanelik oldu.

Edinilen bilgiye göre, il merkezindeki Yeşilırmak Kız Öğrenci Yurdu C Blokta temizlik yaptıkları sırada çamaşır suyu, tuzruhu ve yumuşatıcıyı birbirlerine karıştırmaları üzerine ortaya çıkan gazdan etkilenen 8 personel rahatsızlandı. Bunun üzerine yurda ambulanslar çağrıldı. Personel, yapılan ilk müdahale sonrası ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Yurda polis ekibi de sevk edildi.

Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan personelin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Amasya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, olayla ilgili inceleme başlattı.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler